Dit zeggen klanten over de samenwerking

Ik wilde iets unieks en bijzonders dat ik niet kon vinden bij de grote aanbieders van geboortekaartjes. Shannon heeft super leuke en vrolijke designs die ze vervolgens helemaal naar jouw wens aanpast zonder dat je zelf hoeft te worstelen. 

Het is zeker de moeite waard om dit niet zelf te doen. Besteed dit lekker uit aan iemand die er verstand van heeft en ook nog alle zorgen uit handen neemt qua drukwerk. 

Gise en Tim

Kaartje uit de collectie

We zijn echt heel blij met de geboortekaartjes!

Heel erg bedankt voor het mooie ontwerp, de goede service en het snel regelen van alles.
Mocht iemand in mijn omgeving een mooi en origineel geboortekaartje willen, dan zal ik ze zeker aanraden om het door jou te laten maken!

Tamariska

Kaart op maat

 • Qua geboortekaartje zochten we iets ander dan anders. Bij kleurrijke geboortekaartjes is dat zeker gelukt. Shannon komt haar afspraken na, denkt mee op creatief vlak maar ook wat betreft hoeveelheid kaarten, papiersoort, ect. Ze is creatief, vriendelijk en goed bereikbaar. Maar het favoriete gedeelte: het uiteindelijke geboortekaartje zelf. Zo fantastisch

  Irmi & Niels

 • Er is zoveel keuze voor geboortekaartjes! Door jouw hulp zijn we samen tot een kaartje gekomen waar wij heel blij mee zijn. 

  Je bent heel prettig in de omgang! Reageert snel! Video bellen was prettig, niets was je teveel. Wij zijn je erg dankbaar! Echt een hele prettige samenwerking

  Sharona

 • Overal waar we eerst keken zagen we veelal dezelfde kaartjes. Er was wel wat aan te passen in vormgeving maar toch 13 in een dozijn. 

  Jouw kaartjes zijn van een mooie kwaliteit papier, hebben prachtige vormgeving en vele opties om de wensen te uiting te laten komen. Dit allemaal via een hele prettige samenwerking. Wij voelden ons gehoord en zijn zéér tevreden over het resultaat! 

  Marleen

We kwamen eerst met name hele zoete kaartjes tegen: veel met dieren en zachte kleuren, terwijl we niet van dieren houden en juist van fellere kleuren. Kleurrijke geboortekaartjes was precies wat we zochten. 

We ontvingen alle mogelijk kleurcombinaties voor ons kaartje via whatsapp, dat was heel fijn. Echt een prettige samenwerking. Geen geboortekaartjes zorgen meer :)

Roos & Erwin

Ik wist eerst niet goed wat ik wilde, alleen dat het geen standaard geboortekaartje moest zijn. Kleurrijk maar ook modern tegelijk. Ik zag kleurrijke geboortekaartjes via een advertentie op instagram en het eerste gesprek was gelijk goed!

Het ontwerp dat we in ons hoofd hadden kwam tot leven. Na een paar keer heen en weer mailen was het kaartje gewoon perfect. 

Alles kan, mogelijkheden zijn oneindig. De snelle reactie was heel fijn. Shannon luistert naar je en weet je ook te verrassen met haar eigen twist en natuurlijk de persoonlijke postzegel.

Lian en Cliff

Vertel.. Welk kaartje vind jij te gek?