Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een geboortekaartje?

De prijzen van geboortekaartjes liggen uiteen. Dit komt omdat de verschillende formaten en druktechnieken de prijzen erg laten variëren. Wil je een kaartje uit de collectie? Dan kan je de prijs vinden naast het geboortekaartje. Wil je een kaartje op maat? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. 

Ik heb een leuk kaartje gezien, maar ik wil nog wat aan het ontwerp veranderen. Kan dat?

Zeker! Via dit formulier kan je aangeven welk kaartje je wilt aanpassen, en dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op over je wensen.

Ik wil een kaart in een ander formaat. Kan dat?

Absoluut! De kaarten kunnen volledig naar jou wens worden aangepast. Een ander formaat is dus geen enkel probleem. Laat jij me weten welke kaart je op een ander formaat wilt? Dan ga ik het voor je regelen.

Kan ik alleen maar een kaartje op maat bestellen?

Nee. De kaarten collectie op deze website zijn de ‘standaard’ kaarten. Je kunt 1 (of meerdere) kaarten hier van kiezen en die naar wens laten aanpassen. Zit jouw droomkaartje er niet tussen? Dan kan je een kaartje op maat laten maken.

Hoe werkt een kaartje op maat?

Bij een kaartje op maat zoek je eerst inspiratie op. Als je een beetje weet wat je mooi vind mail je mij je wensen (hoeveel stuks, formaat, wel of niet gevouwen), zodat we daarna een vrijblijven wensengesprek kunnen hebben. Ben je enthousiast? Dan ga ik voor je aan de slag en ontvang je een aantal voorstellen. Vervolgens mag jij weer aangeven wat je wel en niet mooi vind, en pas ik het aan totdat jij helemaal tevreden bent. 

Kan ik van te voren enveloppen bestellen?

Zeker. Dit raad ik zelfs aan. Dan kan je op je gemak tijdens je verlof de enveloppen alvast schrijven. Zodra je je geboortekaartje naar wens hebt kies jij je enveloppen uit en stuur ik ze naar je op.

Betaal ik verzendkosten?

De verzendkosten zitten bij de prijzen van de geboortekaartjes inbegrepen. Let op! Dit houd niet in dat ik de geboortekaartjes voor jullie verstuur. Wil je graag gebruik maken van deze service? Neem dan contact met me op.

Voor de wenskaarten en stickers uit de shop gelden wel verzendkosten.

Krijg ik er postzegels bij?

Je krijgt standaard geen postzegels bij je geboortekaartjes bestelling. Wel krijg je bij een geboortekaartje een bijpassend postzegel ontwerp. Zo kan je zelf bij Post NL persoonlijke postzegels laten maken die perfect bij je geboortekaartje passen.

Hoe bestel ik bijpassende postzegels bij Post NL?

1. Sla de postzegel ontwerpen op op je computer

2. Ga naar de webshop van PostNL 

3. Kies je hoeveelheid postzegels 

4. Klik op – upload een foto – en kies daar voor het postzegel ontwerp dat ik je heb mee gestuurd.

5. Ga verder met de bestelling en je hebt binnen een paar dagen je postzegels in huis. 

Uit welke kleuren enveloppen kan ik kiezen?

Bestel je een geboortekaartje ? Dan krijg je er enveloppen bij. Ik heb heel veel kleuren enveloppen! Als je  geboortekaartje klaar staat gaan we samen kijken welke kleur envelop hier het beste bij past. Je wilt natuurlijk wel dat de envelop matched bij jou bijzondere kaartje.

Zijn de kleuren van de envelop hetzelfde als de kleuren van het kaartje?

De enveloppen zijn van gekleurd papier gemaakt en de kaartjes worden geprint. De kleuren zullen dus nooit, exact hetzelfde zijn. Wel kunnen we het geboortekaartje aanpassen naar de envelop kleur, zodat je toch een mooi geheel hebt. 

Kan ik een proefdruk bestellen?

Absoluut. Een proefdruk kost €15 en kan ik voor je laten maken zodra het kaartje is ontworpen. Helaas kost een proefdruk voor mij veel, dus kan ik dit niet gratis aanbieden.

Zijn de kleuren op mijn beeldscherm wel echt zoals het ook in realiteit is?

De kans is klein dat de kleuren van jouw beeldscherm exact overeen komen met hoe het kaartje straks geprint gaat worden. Een beeldscherm is namelijk opgemaakt uit RGB kleuren en prints uit CMYK. Een ander systeem dus. 

Toch kan je op je beeldscherm heel goed zien hoe je kaartje wordt. Zeker als je beeldscherm gekalibreerd is. 

Wil je liever het kaartje in het echt zien? Vraag dan een proefdruk aan.

Toch nog vragen? Stel ze gerust!