Over kleurrijke kaartjes

Hi, ik ben Shannon. Vrolijk, enthousiast, authentiek, direct en erg creatief.

Ik ben geboren in Rijnsaterwoude, dat kleine dorpje in de buurt van Schiphol wat eigenlijk bijna niemand kent. Het was er heerlijk opgroeien, maar ook erg rustig en daarom vertrok ik voor mijn studie HBO Grafische vormgeving & Illustratie naar Maastricht. Wat heerlijk was dat zeg. In de stad wonen was heel wat anders dan zo’n klein dorp, zo veel te doen. Inmiddels woon ik in het mooie Zaltbommel, letterlijk en figuurlijk ben ik dus in het midden neergestreken. Een erg mooi stadje, wat aanvoelt als een dorp, maar ook nog eens centraal gelegen ligt, hier blijf ik nog wel even!

Al op jonge leeftijd ontdekte ik de donkere kant van het leven. Toen ik 6 jaar was verongelukte mijn neefje en werd ik hierdoor depressief. Ik ontdekte dat het erg donker is in m’n hoofd en hier kwam ik uit door weer in contact te komen met m’n lijf. Dit deed ik door me te omringen met felle kleuren en creatief bezig te zijn. 

Dit geeft me namelijk blijdschap en daarom omring ik me nu nog steeds graag hiermee. Omdat ik ervaren heb hoe donker het voor je gevoel in je leven kan zijn is het nu mijn missie om blijdschap en lichtheid te verspreiden. Het blijste en meest euforische moment dat ik me kan bedenken is het krijgen van een kind! 

Jouw kindje verdient een uniek kaartje

Jouw kind is absoluut geen grijze muis en verdient het om op te vallen. Daarom maak ik ontwerpen die een explosie van kleur en geluk zijn. Want dat is ook wat in mijn ogen de komst van een kindje is! 

Als (aanstaande) ouders wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind, en wil je laten zien hoe blij jij bent dat je kindje er is. Daarom worden mijn ontwerpen gedrukt op de mooiste papiersoorten. Ik geloof dat een kaartje namelijk niet alleen moet bestaan uit een super mooi en persoonlijk ontwerp, maar dat de waarde ook wordt bepaald door de schoonheid van het papier. Je ziet dan echt dat er een heleboel liefde in dat kaartje is gestopt, en dat is nu net de boodschap die je over wilt brengen als kersverse ouders.