Betalen en retourneren

Betaling

Transacties die worden verricht op kleurrijkegeboortekaartjes.nl, worden beveiligd door het betaalsysteem Shopify Payments. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Betalen is mogelijk via IDeal, Creditcard of overschrijving per bank. In de webshop word de overschrijving per bank niet aangeboden. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met mij op. 

Retourneren shop artikelen

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en één of meerdere artikelen terugsturen. Bewaar je verzendbewijs goed. Je mag het artikel natuurlijk uitpakken en goed bekijken, maar bij het ruilen of retourneren dient het artikel ongebruikt en in goede staat te zijn. Ook voor afgeprijsde artikelen geldt dat je 14 dagen bedenktijd hebt.


Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren kan je dit binnen 14 dagen doen door een email te sturen naar info@kleurrijkegeboortekaartjes.nl. Je ontvangt dan een email met een link voor een retouretiket, je betaalt hiervoor een bijdrage van €4,25. Je mag het pakket ook zelf retour sturen naar onderstaand adres:

Kleurrijke geboortekaartjes
Nonnenstraat 8
5301BJ Zaltbommel

De kosten van de retournering zijn dan geheel voor rekening van de verzender. Artikelen kunnen niet worden geretourneerd zonder originele verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is. Je retour wordt dan niet in behandeling genomen. Graag ontvangen we een korte beschrijving van de reden van retour.

Binnen een week nadat wij je retourpakketje hebben ontvangen, geven wij jou je geld terug via de door jou gekozen betaalmethode. Wanneer je een bestelling via de webshop met een cadeaubon hebt betaald, ontvang je van ons een nieuwe cadeaubon code.Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

Nog vragen? Neem dan gerust even contact op.

Retourneren gepersonaliseerde producten

Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Onder andere geboortekaartjes, gepersonaliseerde kaarten en andere maat producten vallen hier onder.

Ben je echt niet tevreden over het gepersonaliseerde product dat je hebt ontvangen? Laat het met dan gelijk weten!