papiersoorten kleurrijke geboortekaartjes

Werkwijze

Gratis Proefsetje

Denk je erover na om jullie unieke geboortekaartje bij mij te bestellen? Super leuk! Bestel dan gerust een gratis proefsetje met kleine kleurrijke kaartjes. Dan kan je alvast een indruk krijgen van de prachtige papiersoorten waar jullie kaartje straks op wordt gedrukt! Want geloof me, het is nog veel mooier als op de foto.

Jullie Ideeën

En een vrijblijvende offerte

Als jullie enthousiast zijn over het proefpakketje en dus graag met mij verder willen dan gaan we jullie ideeën bespreken. Welke kleuren passen echt bij jullie? Wat voor soort kaartje worden jullie nu echt blij van? Niks is te gek.

Met al jullie gave ideeën in mijn achterhoofd maak ik voor jullie een (vrijblijvende) offerte. Die ontvangen jullie via de mail, en mochten jullie daar akkoord mee zijn dan gaan we lekker aan de slag!

Alle info

Yes, het echte design werk gaat beginnen. Ik ontvang van jullie graag alle informatie die jullie al hebben van jullie kleine wonder, zodat ik die in een eerste persoonlijke ontwerp kan omzetten! 

Binnen een week ontvang je van mij een ontwerpvoorstel voor het geboortekaartje via de mail. Zo spannend! Ik hoor heel graag wat jullie ervan vinden. 

Optie:

proefdruk

Ik, als echte papierliefhebber, snap heel goed dat je deze optie fijn vindt. Bij kleurrijke geboortekaartjes op maat is het namelijk mogelijk om een proefdruk te laten maken van jullie geboortekaartje. Zo kan je goed zien hoe de kleuren op het door jullie gekozen  papier uitkomt. 

De kosten van een proefdruk zijn €15 en je ontvangt jullie proefdruk binnen een week thuis. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoera

De baby is er

Zodra je daar aan toe bent kun je de gegevens van jullie kersverse wondertje naar mij mailen of appen! Ik zal ze dan zo snel mogelijk verwerken in jullie kaartje en jullie nog een digitaal proefkaartje toesturen.

Als jullie er helemaal tevreden mee zijn wordt het kaartje naar de drukker gestuurd, en zullen jullie de kaartjes vervolgens binnen een week thuis ontvangen. 

Heel veel plezier met het versturen van jullie unieke geboortekaartje!

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.