Vierkant duurzaam geboortekaartje
Gevouwen kaart

Duurzame geboortekaartjes zijn hip. Je ziet het echt steeds meer! Een vierkant duurzaam geboortekaartje is een perfecte oplossing voor de mama’s en papa’s (to be) die een stoer maar milieuvriendelijker kaartje willen. Is het iets voor jou?

Roze met blauw. Een hele sterke combinatie. Meisjes achtig maar toch ook stoer door de verfstreken en het bijzondere gerecyclede papier. Is dit vierkante geboortekaartje iets voor jouw kleintje? 

  • Formaat : gevouwen 13 x 13 cm
  • Materiaal kaart : Valorise, een duurzame papiersoort met een vezels van tomatenplant, waardoor er donkere spikkels in het papier zitten.
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is een kaartje uit de duurzame collectie
  • Wil je toch een ander (duurzaam) papiersoort. Geen probleem!

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

vierkant duurzaam geboortekaartje

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!