Je geboortekaartje personaliseren

geboortekaartje personaliseren

Persoonlijke hulp bij het maken van je geboortekaartje is écht heel erg fijn.

Als je op google op zoek gaat naar geboortekaartjes dan kom je er al heel snel terecht; een geboortekaartjes website met editor. Je zoekt er een geboortekaartje uit, zodat je die vervolgens door middel van een online tool kan aanpassen. Prima, die editor, maar jij wilt persoonlijke hulp bij je geboortekaartje.

Het geboortekaartje van je kind is iets heel bijzonders. Jouw kind verdient een uniek kaartje dat helemaal bij hem of haar past. Daarom wil je je geboortekaartje personaliseren, niet door middel van een editor, maar door persoonlijk contact. 

Ik help jou bij het personaliseren van jouw droomkaartje. Jij kiest het kaartje uit wat je echt geweldig vind, en samen kijken we naar hoe het nog nét dat beetje persoonlijker kan worden. Past een ander lettertype toch meer bij je? Wil je de kleuren aanpassen naar de kleuren van de babykamer? Of wil je een extra tekst? Het is allemaal mogelijk. 

Stuur me een mail met daarin jouw favoriete kaartje en de aanpassingen die je graag zou willen, en dan neem ik snel contact met je op! Dan ga ik vervolgens aan de slag zodat jij een gepersonaliseerde geboortekaart hebt, die helemaal bij je past. 

Wil je je baby in de watten leggen met een persoonlijk cadeau? Of heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen?  Neem dan eens een kijkje bij Nanne Home . Zij maakt prachtige hydrofiele doeken en borduurt ze met de naam van de kleine. Een persoonlijk en uniek kraamcadeau dus! Je shopt ze hier.

Shannon Pieterse

Gepubliceerd op 18 Mei 2022

geboortekaartje personaliseren

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.