bijzondere geboortekaart

Half rond geboortekaartje
Gevouwen kaart

Dit half ronde geboortekaartje is echt super trendy. Stoer en sierlijk tegelijk. Ik ben fan! Ondanks dat het kaartje rond is, kan het wel blijven staan en is het dus ook nog een mega praktisch. Wat wil je nog meer?

Roze, roze en nog eens roze. Ik hou er van. Een echt statement kaartje. Dit kaartje is lekker opvallend en dat mag ook, want jou baby verdient het om in het zonnetje te worden gezet. 

De ronde vorm van het kaartje zorgt er voor dat het een heel trendy kaartje is. Een kaartje wat echt bijzonder is. Toch is het naast dat het ook heel mooi is, ook nog eens een heel praktisch kaartje. Er is namelijk voor gekozen om dit kaartje dubbel te maken, zodat het uit zichzelf kan blijven staan. Handig toch? 

  • Formaat : 13 x 13 cm
  • Materiaal kaart : Old Mill. Een mooie ongestreken papiersoort wat een klein beetje textuur heeft. 
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is geen duurzaam kaartje, maar zou het wel kunnen worden.
  • Wil je toch een ander (duurzaam) papiersoort. Geen probleem!

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

half rond geboortekaartje

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!