Groen Geboortekaartje Milo
Ongevouwen kaart

Dit vrolijke groene geboortekaartje is  echt wat voor jou kleintje. Kleurrijk, maar toch ook speels. Speciaal voor de ouders die wel van een beetje gewaagd houden! 

Felle kleuren, een retro print, en heel mooi gelamineerd papier. De combinatie voor een bijzonder geboortekaartje. 

Dit speelse ongevouwen geboortekaartje is echt speciaal. Wil je anderen kleuren? Of toch misschien een ander lettertype. Dan is het geen probleem. Laat me weten wat jou wensen zijn, en dan pas ik het gratis voor je aan.

  • Formaat : A6 
  • Materiaal kaart : MC Silk. Een gladde papiersoort die word gelamineerd voor een extra strakke uitstraling.
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is een kaartje dat niet uit de duurzame collectie komt. 

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

50 stuks = € 240

60 stuks = € 249

70 stuks = € 255

80 stuks = € 263

90 stuks = € 269

100 stuks = €275

Prijzen zijn inclusief: enveloppen, verzending, postzegelontwerp, btw en kleine aanpassingen.
Wil je dus andere kleuren, lettertypes of een extra tekst? Dan is dit geen probleem.

Wil je dit kaartje met goudfolie? Of toch als dubbel kaartje? Neem dan contact op en dan krijg je snel een vrijblijvende offerte terug

groen geboortekaartje

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!