Uniek geboortekaartje

Checklist

Wil jij een uniek kleurrijk geboortekaartje? Een kaartje dat echt opvalt in de woonkamer in plaats van een kaartje waarvan de ander zegt ‘super leuk kaartje, baby x had ook zoiets’?

Dan moet je een kaartje op maat (laten) maken. 

En of je er nu voor kiest om het kaartje zelf te ontwerpen, of dat ik jou droomkaartje mag ontwerpen: deze checklist is super handig om na te gaan waar je allemaal over na moet denken bij een geboortekaartje. 

Vul het formulier in, en ontvang jou gratis checklist.

 

Shannon Pieterse geboortekaartje

Leuk je te leren kennen!

Ik ben Shannon. Vrolijk, enthousiast, authentiek, direct en erg creatief.

Jouw kind is absoluut geen grijze muis en verdient het om op te vallen. Daarom verdient jouw kind een uniek geboortekaartje.

Omdat ik graag met je meedenk over jouw droomkaartje heb ik deze unieke geboortekaartjes checklist voor jou gemaakt. Dan kan je lekker zelf aan de slag met ontwerpen, of weet je waar je over na moet denken als je het door een ander laat maken.

Veel plezier bij het (laten) maken van jullie droomkaartje!

Liefs, Shannon

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!