Alle kaartjes

Dit zijn ze dan, de kleurrijke geboortekaartjes die eerder zijn ontworpen. Zijn ze niet geweldig?! Van welk kaartje word jij echt blij? Ik pas het kaartje graag aan naar jullie wensen, zodat jullie baby het bijzondere kaartje heeft dat het verdient.

Kleurrijke geboortekaartjes

Kleurrijke geboortekaartjes: daar hebben we er een heleboel van! Hippe geboortekaartjes met stoere elementen als felgekleurde verfstreken in allerlei kleuren. Ga voor een uniek geboortekaartje in een bijzondere vorm, of combineer je kleurrijke geboortekaartje met goudfolie. Hier vind je ongetwijfeld een kleurrijk geboortekaartje dat bij je past. 

En mocht het nu toch nog zo zijn dat je jouw droomkaartje niet gevonden hebt, treur dan niet. Alle kleurrijke geboortekaartjes zijn volledig naar wens aan te passen. Wil je een ander lettertype? andere kleuren? Of meerdere kaarten met elkaar combineren? Laat het me weten. 

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.