geboortekaartje print
Dubbel gevouwen kaart

Ik ben gek op printjes. Dit geboortekaartje met print is speels, vrolijk en kinderlijk tegelijk. Doordat de print zowel roze als blauw is, kan het geboortekaartje voor iedereen. Dus of je nu een jongen of een meisje krijgt, dit kaartje kan altijd. 

Dit geboortekaartje is heeft echt alles wat je maar kan bedenken. Een printje op de buitenkant, een speels lettertype en een persoonlijke foto aan de binnenkant. De strik maakt het geheel helemaal af. Het is net alsof jouw familie en vrienden een kadotje mogen openen met dit kaartje. 

Dit drieluik geboortekaartje heeft extra veel ruimte aan de binnenkant waardoor je op een stijlvolle manier toch veel tekst kwijt kan. Weet jij al wat je erop gaat zetten?

  • Formaat : 13 x 10 cm wanneer dicht
  • Materiaal kaart : Old mill, een mooie simpelere papiersoort waar de kleuren net wat extra diepte van krijgen.
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit kaartje is niet duurzaam, maar kan wel duurzaam worden gemaakt door een andere duurzame papiersoort te kiezen.

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

Geboortekaartje print

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!