Geboortekaartje met paperclip
staande kaart

De heerlijk zoete kleuren van dit geboortekaartje laten mijn hart sneller kloppen. Dit geboortekaartje met paperclip is trendy en praktisch. Wil je bijvoorbeeld een extra’s kaartje toevoegen, dan is het heel leuk om dit met een paperclip aan je droomkaartje vast te maken. 

v.a. €250,-

Per 50 stuks

Dit zachte geboortekaartje bestaat uit 2 verschillende kaartjes. Een kaartje met de naam, en een kaart met print aan de voorkant en alle gegevens van jouw kersverse kindje. De hippe paperclip houdt de twee kaartjes bij elkaar. 

Hier is gekozen voor een druppelvormige paperclip, maar je kan natuurlijk uit nog veel meer moois kiezen. Welke vorm ga jij kiezen? 

  • Formaat : 21 x 10 cm
  • Materiaal kaart : Old mill. Een ongestreken papiersoort met een beetje textuur. 
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is geen duurzaam kaartje, maar zou het wel kunnen worden.
  • Wil je toch een ander (duurzaam) papiersoort. Geen probleem!

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

geboortekaartje met paperclip

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!