kleurrijk geboortekaartje meisje
kleurrijk geboortekaartje meisje

Geboortekaartje met goudfolie
Gevouwen kaart

Goudfolie is in. Je ziet het echt overal! Een geboortekaartje met goudfolie is extra luxe, en geeft nog net weer meer diepte aan het kaartje. Is het iets voor jou?

Een paar kleuren, verfstreken, en een sierlijke naam in goudfolie: Kleurrijke luxe, zou ik het bijna willen noemen. Voor iedereen die nog net dat beetje extra diepte aan hun kaartje willen geven, is een geboortekaartje met goudfolie echt perfect. 

  • Formaat : 13 x 13 cm
  • Materiaal kaart : Old mill. Een ongestreken papiersoort met een beetje textuur. 
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is een kaartje dat niet uit de duurzame collectie komt. Helaas is dit ook niet mogelijk door de goudfolie. Wil je hem wel duurzaam? Dan laat je de folie gewoon weg en kies je een mooie duurzame papiersoort.

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

geboortekaartje met goudfolie

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!