Geboortekaartje met foto
Gevouwen kaart

Je kleintje is bijzonder, en verdient het om gezien te worden. Natuurlijk maakt een kleurrijk geboortekaartje al een hele goede indruk. Maar met een foto van jouw kindje erbij is het  geboortekaartje echt helemaal persoonlijk. 

Mooie zachten kleuren, een sierlijk lettertype en een pracht plaatje van je kleintje: Dit geboortekaartje met foto is echt heel erg persoonlijk en uniek. 

Dit half ronde gevouwen geboortekaartje is naast dat hij heel hip is ook nog heel praktisch. Hij blijft uit zichzelf staan en heeft lekker veel ruimte voor tekst. Wil jij dus een gedichtje in het kaartje? Of een tekstje kwijt over een kraamborrel? Dan is het geen probleem.

  • Formaat : 13 x 13 cm
  • Materiaal kaart : Old mill. Een ongestreken papiersoort met een beetje textuur. 
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is een kaartje dat niet uit de duurzame collectie komt. Maar het kan wel een duurzaam kaartje worden. Dus zou je dit willen, dan hoef je alleen een andere papiersoort te kiezen. 

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

geboortekaartje met foto

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!