Veel gestelde vragen

De prijzen van geboortekaartjes liggen uiteen. Dit komt omdat de verschillende formaten en druktechnieken de prijzen erg laten variëren. Op de pagina prijsoverzicht geef ik een aantal voorbeelden van prijzen. Wil je precies weten hoeveel jou kaartje gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Zeker! Stuur me een mail met daarin het kaartje en de wensen, en dan maak ik het voor je in orde.

Absoluut! De kaarten kunnen volledig naar jou wens worden aangepast. Een ander formaat is dus geen enkel probleem. Laat jij me weten welke kaart je op een ander formaat wilt? Dan ga ik het voor je regelen.

Nee. De kaarten collectie op deze website zijn de ‘standaard’ kaarten. Je kunt 1 (of meerdere) kaarten hier van kiezen en die naar wens laten aanpassen. Zit jouw droomkaartje er niet tussen? Dan kan je een kaartje op maat laten maken.

Bij een kaartje op maat zoek je eerst inspiratie op. Als je een beetje weet wat je mooi vind mail je mij je wensen (hoeveel stuks, formaat, wel of niet gevouwen), zodat we daarna een vrijblijven wensengesprek kunnen hebben. Ben je enthousiast? Dan ga ik voor je aan de slag en ontvang je een aantal voorstellen. Vervolgens mag jij weer aangeven wat je wel en niet mooi vind, en pas ik het aan totdat jij helemaal tevreden bent. 

Zeker. Dit raad ik zelfs aan. Dan kan je op je gemak tijdens je verlof de enveloppen alvast schrijven.

Een geboortekaartje is iets heel bijzonders. Daarom pas ik hem altijd aan naar jou ideeën. De ‘standaard’ kaartjes van deze website worden daarom altijd aangepast naar jou wensen. Wil je toch een ander lettertype? Andere kleuren? Of meer/minder tekst? Geen enkel probleem. 

De verzendkosten zitten bij de prijzen inbegrepen. Let op! Dit houd niet in dat ik de geboortekaartjes voor jullie verstuur. Wil je graag gebruik maken van deze service? Neem dan contact met me op.

Je krijgt standaard geen postzegels bij je bestelling. Wel krijg je bij een geboortekaartje een bijpassend postzegel ontwerp. Zo kan je zelf bij Post NL persoonlijke postzegels laten maken die perfect bij je geboortekaartje passen.

1. Sla de postzegel ontwerpen op op je computer
2. Ga naar de webshop van PostNL 
3. Kies je hoeveelheid postzegels 
4. Klik op – upload een foto – en kies daar voor het postzegel ontwerp dat ik je heb mee gestuurd.
5. Ga verder met de bestelling en je hebt binnen een paar dagen je postzegels in huis. 

Ik heb heel veel kleuren enveloppen! Als je  geboortekaartje klaar staat gaan we samen kijken welke kleur envelop hier het beste bij past. Je wilt natuurlijk wel dat de envelop matched bij jou bijzondere kaartje.

Als je een kleurrijk kaartje besteld dan krijg je er altijd enveloppen bij. Wil je extra bestellen? Laat het me dan weten. 

De enveloppen zijn van gekleurd papier gemaakt en de kaartjes worden geprint. De kleuren zullen dus nooit, exact hetzelfde zijn. Wel kunnen we het geboortekaartje aanpassen naar de envelop kleur, zodat je toch een mooi geheel hebt. 

Absoluut. Een proefdruk kost €15 en kan ik voor je laten maken zodra het kaartje is ontworpen. Helaas kost een proefdruk voor mij ook vrij veel, dus vandaar dat ik dit niet gratis aan kan bieden. 

De kans is klein dat de kleuren van jouw beeldscherm exact overeen komen met hoe het kaartje straks geprint gaat worden. Een beeldscherm is namelijk opgemaakt uit RGB kleuren en prints uit CMYK. Een ander systeem dus. 

Toch kan je op je beeldscherm heel goed zien hoe je kaartje wordt. Zeker als je beeldscherm gekalibreerd is. 

Wil je liever het kaartje in het echt zien? Vraag dan een proefdruk aan.

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!