Een echt bijzonder geboortekaartje

Shannon Pieterse geboortekaartje

Anders dan Anders!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik op We are pregnant stond. Voor mij mijn allereerste beurs ooit en ik was dan ook rete zenuwachtig. Met al mijn kleurrijke spullen begon ik met opbouwen van mijn stand en was het al snel een heel erg vrolijk gezicht. 

Veel roze, pastel kleurtjes en kaartjes met de mooiste luxe papieren; Dit is precies wat me gelukkig maakt. 

En gelukkig was ik ook. Tot ik me ging vergelijken met de andere geboortekaartjes stands op de beurs. Veel aardetinten, goudfolies en waterverf. Ook mooi, maar voor mij niet bijzonder genoeg. Onzekere gedachtes kwamen boven borrelen en na het opbouwen ging ik eigenlijk vrij onzeker naar huis. 

Maar toen kwam beursdag 1. Lieve mama’s to be kwamen enthousiast bij mijn stand. “Dit is pas leuk! Echt een keer wat anders”. “Wow, dit is past écht bijzonder”.

Mijn onzekerheid was als sneeuw voor de zon verdwenen. Deze mama’s zagen het ook; Hoe leuk het is om een bijzonder geboortekaartje te hebben.

Hoe gaaf het is om een geboortekaartje te hebben dat anders dan anders is, waardoor het een onvergetelijke indruk achterlaat op de ontvangen. 

Mijn hart maakten sprongetjes. Dit is waar ik het voor doe. Mama’s en papa’s to be helpen aan een echt bijzonder geboortekaartje dat bij hun past. Zodat ze mega enthousiast worden van het geboortekaartje dat ze uiteindelijk mogen versturen. Niks standaards, juist anders! Omdat ze dat durven en het hun kindje gunnen. 

Durf jij ook voor een echt bijzonder geboortekaartje te gaan? Durf jij het om niet voor een standaard kaartje te kiezen?

Laat het me dan weten. Dan bellen we samen over je toffe ideeën en heb jij straks een geboortekaartje in huis waar je helemaal enthousiast van wordt. 

Shannon Pieterse

Gepubliceerd op 15 April 2022

echt bijzonder geboortekaartje

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.