uniek geboortekaartje meisje

Duurzaam kleurrijk geboortekaartje
Enkele liggende kaart

De heerlijk zoete kleuren van dit geboortekaartje laten mijn hart sneller kloppen. Ik houd er van. Het speelse duurzame papier geeft dit kaartje nog net dat beetje extra karakter.

Een paar kleuren, verfstreken, en een sierlijke naam: Dit geboortekaartje is nu echt een perfect voorbeeld van hoe een vrij simpel kaartje, toch zo speels kan zijn.

Naast dat het ontwerp zelf dus al heerlijk speels is werkt het duurzame papier hier natuurlijk ook aan mee. Ook het niet alledaagse formaat zorgt ervoor dat het een echte eyecather is. 

  • Formaat : 21 x 10 cm
  • Materiaal kaart : Valorise, een duurzame papiersoort met een vezels van tomatenplant, waardoor er donkere spikkels in het papier zitten.
  • Deze kaart kan in iedere gewenste kleur worden aangepast. Laat je het me dus weten als je graag andere kleuren wilt?
  • Dit is een kaartje uit de duurzame collectie
  • Wil je toch een ander (duurzaam) papiersoort. Geen probleem!

Jullie kindje verdient een geboortjekaartje dat echt bijzonder is en bij hem of haar past. Dus hebben jullie andere wensen? Willen jullie nog wat toevoegen? Andere kleuren? Of zou je graag een ander lettertype zien? Laat het me dan vooral weten! Dan gaan we samen naar jullie ideeën kijken en krijgen jullie een geboortekaartje op maat.

Duurzaam kleurrijk geboortekaartje

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!