Een bijzondere geboortekaart voor jouw kind

Wil jij een bijzondere geboortekaart?

Een kaartje dat echt opvalt in de woonkamer in plaats van een kaartje waarvan de ander zegt ‘super leuk kaartje, baby x had ook zoiets’. De gruwel! 

Jouw kind is absoluut geen grijze muis en verdient het om op te vallen. En daarom zoek je een kaartje dat laat zien hoe bijzonder jullie kindje. 

Wil jij een kleurrijk geboortekaartje wat echt helemaal uniek is? Een kaartje waarmee je opvalt en waarvan je zeker weet dat een ander zo iets niet verstuurd? Laat mij jullie dan helpen.

Samen maken we een bijzondere geboortekaart die helemaal bij jullie past, zodat als jullie kleintje er dan eindelijk is, jullie kunnen laten zien hoe bijzonder hij of zij is.

bijzondere geboortekaart

 

Soorten bijzondere geboortekaartjes

Het tijdperk van saaie geboortekaartjes is voorbij. Het standaard ‘witte kaartje met illustratie’ heeft plaatsgemaakt voor de meest unieke geboortekaartjes. Wil je bijvoorbeeld goudfolie op je kaartje? Of kies je liever voor een bijzondere vorm? 

Om een beeld te geven van alle mogelijkheden, heb ik alle soorten geboortekaartjes voor je op een rijtje gezet.

geboortekaartje zoon

Voor jouw kleine mannetje wil je natuurlijk een bijzondere geboortekaart dat goed bij hem past, daarom hebben we een ruime geboortekaartjes collectie voor jongens. 

Kies je voor een stoer geboortekaartje? Of mag het van jou juist een simplistisch geboortekaartje zijn? 

geboortekaartje dochter

Zit jij helemaal in de roze meisjes bubbel? Of blijf je er juist ver vandaan? Wat je voorkeur ook is, aan bijzondere geboortekaartjes voor meisjes is geen gebrek. Stoer, Simplistisch, Speels? Het kan allemaal! 

neutrale geboortekaartjes

Elk geboortekaartje is volledig naar jouw wensen aan te passen. Heb jij dus een kaartje gezien dat je te gek vind, maar dat qua kleurstelling te gender specifiek is? Dan pas ik die aan naar de kleuren van jouw keuze. Zo kan je gemakkelijk een kaartje ontwerpen wat genderneutraal is. 

Ook voor de papa’s en mama’s die nog niet weten of het een zoontje of dochter krijgen is dit een hele fijne uitkomst. 

kleurrijke enveloppen

 

 

Extra’s voor jouw bijzondere geboortekaart?

Jouw geboortekaartje is te gek! Hij past bij jou en je kleintje, en wat ben je er blij mee. 

Mag het kaartje van jouw nog net wat extra’s hebben? Voeg er dan accesoires aan toe! 

Zo maak je van de envelop net een kadootje, door een sluitzegel toe te voegen. Of doe een lintje of paperclip om je kaartje, voor een extra luxe uitstraling. 

Kleurrijke enveloppen

Als je bij mij geboortekaartjes besteld zitten er altijd kleurrijke enveloppen bij. Er zit altijd wel een envelop in de collectie die goed bij jou kaartje past. Je kunt de enveloppen van te voren bestellen zodat je ze, nog voordat de baby er is, kunt schrijven.

Mooi verzenden met sluitzegels

Maak je bijzondere geboortekaart helemaal af met een mooie sluitzegel, zo wordt de envelop al een cadeautje. Bovendien plak je de enveloppen zo wel heel gemakkelijk dicht! 

Paperclips & lintjes

Paperclips & lintjes worden vaak toegevoegd aan een geboortekaartje om praktische redenen. Bij een drieluik kaartje zorgt een lintje er voor dat het kaartje mooi gesloten blijft in de envelop. 

Paperclips worden vaak gebruikt bij geboortekaartjes die uit meerdere losse onderdelen ontstaan. Zo zorg je ervoor dat de labels mooi op hun plaats blijven. 

Benieuwd naar de paperclips en lintjes? Neem contact op, en ik vertel je er meer over. 

Geboortebord

Jij hebt een uniek geboortekaartje op het oog, want je houd van iets bijzonders. Zonde om dan een standaard geboortebord aan je raam te hangen.

Speciaal voor alle ouders (to be) die voor een kleurrijk kaartjes kiezen, maak ik bijpassende geboorteborden €37,50. Dus wil j

ij ook een passend bord bij jou thuis hebben hangen als de kleine er is? Laat het me weten. Dan ontwerp ik voor jou een uniek geboortebord.

papiersoorten kleurrijke geboortekaartjes

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een geboortekaart laten maken?

Heb je op de website een geboortekaartje gezien dat je helemaal te gek vind? Of wil je graag door mij een geboortekaartje op maat laten maken? We starten eerst met een wensengesprek. Zo leren we elkaar kennen, bespreken we jullie wensen, en kan ik een vrijblijvende offerte voor jullie maken. 

Ben je er klaar voor om samen aan de slag te gaan? Dan gaat het ontwerpproces van start. Ik maak voor jullie meerdere voorstellen, en dan mogen jullie aangeven wat jullie mooi vinden en nog graag veranderd zien! Als jullie dan helemaal tevreden zijn over het ontwerp dan krijgen jullie eerst een digitaal voorbeeld, en kunnen jullie eventueel ook een proefdruk aanvragen (€15).

Nu is het wachten tot jullie kleintje er is. 

Zodra jullie daar aan toe zijn kunnen jullie de gegevens van jullie kersverse wondertje naar mij mailen of appen! Ik zal ze dan zo snel mogelijk verwerken in jullie kaartje en jullie nog een laatste digitaal proef toesturen. 

Als jullie er helemaal tevreden mee zijn wordt het kaartje naar de drukker gestuurd, en zullen jullie de kaartjes vervolgens binnen een week thuis ontvangen. 

De offerte ontvang je zodra je de kaartjes hebt ontvangen. 

Wanneer moet ik beginnen met een geboortekaart regelen?

De meeste mama’s (to be) beginnen halverwege hun zwangerschap met inspiratie opdoen voor het geboortekaartje. Welke stijl vind je leuk? Welke kleuren passen bij je? Nog zonder echt een beslissing te maken, kan je heerlijk rondsnuffelen.

Rond de 30 weken is het fijn om concreet aan de slag te gaan, zeker als je een geboortekaartje wilt laten maken. Je gaat eerst een gesprek aan met de ontwerper, hebt mailverkeer over je wensen, laat een proefdruk maken, en voor je het weet ben je een paar weken verder. Om geboortekaartjes stress te voorkomen wil ik je aanraden om uiterlijk week 32 van je zwangerschap contact op te nemen met een ontwerper. Dan is er nog genoeg tijd om in alle rust een heel mooi passend kaartje voor jouw kleintje te laten ontwerpen.

Yes, jij wilt een digitaal voorbeeld!

Natuurlijk wil je eerst eens zien hoe de naam van jullie kleintje eruitziet op het kaartje. Dan kan je echt zien hoe gaaf het geboortekaartje wordt! Daarom kan je een gratis digitaal voorbeeld aanvragen. Laat de gegevens achter van je kleintje, en je ontvangt binnen 1 werkdag je proefkaartje in je mail.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

Super gaaf dat je samen met mij aan de slag wilt om hét unieke geboortekaartje voor jouw mini te maken. Laat jij weten wat je wensen zijn? Dan laat ik je snel weten hoeveel het gaat kosten!